top of page
Home
circkels-05.png

Alex Schade

The Company Coach 

Interim Management & Business Development

Specialist in Cadeaukaarten en Loyalty

circkels-05.png
stroke1.png
arrow-03-03.png

Welkom

AANGENAAM

Alex Schade richt zich met The Company Coach op organisaties en mensen die een no– nonsense aanpak wensen. Organisaties die zorgvuldig met hun middelen zoals personeel, euro’s en tijd om gaan en verbetering, ontwikkeling en groei op korte termijn nastreven. 

 

Daar ligt dan ook mijn expertise. Meer dan 25 jaar uitstekenderesultaten in korte tijd. Zonder grote investeringen en vooral door het inzetten van beschikbare middelen en bestaande kennis waarbij het reeds aanwezige team een belangrijke rol heeft. 

 

Mijn ervaring overkoepelt meerdere branches zoals; commerciële dienstverlening, financiële dienstverlening, brancheverenigingen, non-profit, retail, internationale sales en human resources.

Hoe werkt The Company Coach ?

Versterken wat goed is en verbeteren wat nodig is. 

Ik pas mijn ervaringen toe welke ik verbind en praktisch toepasbaar maak met de nieuwste ontwikkelingen. Een organisatie is altijd snel en succesvol te verbeteren als mensen willen veranderen en begrijpen wat we gaan doen en waarom. Dit kan direct als on-going business en zonder ingewikkelde methodieken, onuitputtelijke teamsessies en ondefinieerbare management instrumenten.

 

The Company Coach is als een voetbalcoach die de juiste mensen op de juiste plek zet met een tactiek en aanpak die het beste bij het team past en op deze manier de concurrentie verslaat.  Midden in de groep als het kan, erboven als het moet. 

Alex-walking.jpg
ABOUT
WERKZAAMHEDEN

WERKZAAMHEDEN

Wat kan The Company Coach voor u betekenen?
01_business_circuit-02.png
icon-04png-04.png
icon-03.png
01_business_circuit-03.png

Markt en Product ontwikkeling.

Pragmatische aanpak gedurende bepaalde tijd.

Voor als een interim manager net een brug te ver is. 

Voor iedere Nederlandse en buitenlandse organisatie die kennis en ondersteuning wenst op het gebied van Giftcards en Loyalty. 

“Alex stelt de juiste vragen en zorgt intern en extern voor beweging, groei en energie in zowel teams als bij de meest invloedrijke stakeholders”

“Alex is an intelligent and dynamic commercially minded guy – great to work with, great to share ideas with. He has a deep understanding of the gift card market and delivering strong strategy and impressive sales growth”.

“Alex heeft een helikopterblik en vanuit een heldere visie weet hij geregeld tot slimme en eenvoudige oplossingen voor complexe vraagstukken te komen.”

ERVARINGEN
CONTACT

ERVARINGEN

Contact

Bent u geïnteresseerd in een praktische doelgerichte aanpak mail of bel met Alex Schade.

In het slechtste geval hebben we een interessante ontmoeting en in het beste een geval het begin van een prachtige en succesvolle samenwerking.  Mocht u twijfelen klik hier op Ervaringen.

Contact gegevens

Colenbranderstraat 12 
2313PX Leiden

Nederland

alex@giftcardconsultancy.nl

06 526 68 524

  • LinkedIn

CONTACT MIJ!

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page